23 93 61 58

Nybyg

Hos RM KLOAK på Djursland udfører vi nybyggeri for private og kommuner i blandt andet Randers og Aarhus. Vi tilbyder alle former for nybyggeri i hovedentrepriser, og det kan være af huse, ejendomme og tilbygninger.

Et anneks, en havestue eller andet nybyggeri

​Det nye bygningsreglement (BR08) giver mange nye muligheder for nybyggeri. Det er for eksempel blevet tilladt at bygge på en større del af grunden end tidligere, og det er endvidere blevet tilladt at bygge højere og bredere småbygningerne.

Vi bygger gerne nye huse og ejendomme, men vi laver også tilbygninger. Det kan være en garage, et anneks eller en havestue. Vi kan også lave en ny fløj til huset, en vinkel eller en forlængelse. Der er mange muligheder i forbindelse med nybyggeri, og der er kommet flere til med det nye bygningsreglement.

Vi lægger stor vægt på, at vi er en personligt drevet virksomhed, hvor mester selv er i marken og selv har kontakten med kunderne. Derfor er Rolf Birch Østergaard også kendt i lokalmiljøet, og kunderne vender typisk tilbage. Vi lægger stor vægt på at yde en høj service, og pris og kvalitet skal hænge sammen. Vi leverer naturligvis altid det aftalte projekt, ligesom vi leverer arbejdet til tiden.

Kontakt os for at få et uforpligtende byggetilbud

​Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere og for at få et uforpligtende tilbud på nybyggeri. Du kan ringe til os på telefon 23 93 61 58, eller du kan skrive en e-mail til os på rolf@rm-kloak.dk​.​

Få et tilbud

​Du er altid velkommen til at høre mere om vores ydelser, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på entreprenør- og kloakarbejde.